Röudd 8

Röudd 8


Smådalarö— Dalarö— Haninge

Röudd 8



Smådalarö— Dalarö— Haninge

Som ditt eget privata örnnäste på toppen av Smådalarö:s sydöstra udde välkomnas ni till Röudd 8. Letar du efter en skärgårdsdröm med milsvid havsutsikt kan du sluta leta nu. Här vistas ni helt insynsskyddat samtidigt som hav, horisont och skärgård alltid finns i ditt synfält. Rogivande båttrafik ackompanjeras av den av det lugn som bara Stockholms skärgård kan ge.

För de varma dagarna blir poolområdet den naturliga träffpunkten att umgås vid. Önskar ni istället ta ett dopp i havet har ni bara en kort promenad ner till den båtplatsen med segelbåtsdjup som följer fastigheten. Här ifrån tar ni er enkelt vidare ut skärgården.

Stora huset är fördelat på en social- och en privat del. Stort vardagsrum med öppen spis och matplats sa,t skjutdörrar till uteplatsen, inglasad altan med plats för såväl matgrupp som lounge-del samt mindre arbetskök. I den andra sidan av huset finns tre sovrum, klädkammare samt helkaklat badrum med dusch. I stora huset finns också en källare innehållande dubbelgarage, verkstad samt tvättstuga.

När gäster kommer på besök bor de med fördel i den trevliga gäststugan med sovrum, badrum samt allrum. Här finns också ett pentry och självklart den magiska utsikten.

På det hela taget ett ställe som är svår att beskriva med ord och som kräver ert besök för att göra sig rättvis.

Missa inte detta tillfälle, välkommen på visning.


Boarea/biarea
95/31 kvm
Driftkostnad
50 266 kr/år
Tomtarea
2 885 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-10

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Röudd såldes av oss 2020-03-10. Se alla våra försäljningar i Dalarö samt även på Röudd.

Boka värdering

Guy Wallster

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Sebastian Wallster

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.