Djupmovägen 2

Djupmovägen 2

Slutpris

4 300 000 kr


Löknäs/Vindö— Djurhamn— Värmdö

Djupmovägen 2


Slutpris
4 300 000 kr

Löknäs/Vindö— Djurhamn— Värmdö

Insynsskyddat fritidshus med året-runt-standard

Vinterbonat fritidshus med året-runt-standard och endast 5 minuters promenad till havet med badstrand, bryggor och egen båtplats! Välplanerat hus om ca 73 kvm med hall, kök med liten matplats, vardagsrum med täljstenskamin, glasveranda, 3 sovrum och badrum med dusch. Trädäckad altan med soligt, insynsskyddat och helt privat läge. Två fina friggebodar med sovmöjligheter där den ena är inredd med dubbelsäng och den andra med våningssäng. Fristående bastuhus samt redskapsbod/förråd. Stor kuperad hörntomt med berg, träd, gräsmatta och trädgårds-/naturtomt. Äldre välskött fritidshusområde med fotbollsplan och boulebana, bryggor med båtplatser och badstrand. I närområdet finns en skärgårdskrog och närmsta service finns på Djurö. Till bussen är det ca 1 km och där går bussar till Slussen som tar ca 1 t och 20 m.


Boarea
73 kvm
Driftkostnad
20 751 kr/år
Tomtarea
3 961 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-03-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.