Lillkalmarvägen 24B / Djursholm / DANDERYD

2:a med radhuskänsla

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
3 083 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2018-03-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lillkalmarvägen såldes av oss 2018-03-15. Se alla våra försäljningar i Djursholm samt även på Lillkalmarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Djursholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta radhusliknande boende med stor balkong i bästa sydvästläge! Här bor du med direkt närhet till natur och härliga promenadstråk men även nära till bra kommunikationer. Bostaden är genomgående i ett fint skick med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds du ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong, sovrum med stor walk in closet, ljust kök med utrymme för matplats samt ett rymligt badrum.

Lillkalmarvägen är naturskönt beläget i hjärtat av Djursholm. Husen är byggda i närhet av en vacker park med lekplats och gräsmattor. Vid sidan av fastigheten ligger Altorpsskogen, med ett uppskattat el-upplyst motionsspår. Två badsjöar och golfbana finns också i närheten. Närhet till Roslagsbanan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration