Slottsstigen 6 / Djursholm / Danderyd

Eget tornrum med 360° utsikt - Två fulla våningsplan - Total golvyta om 282 m² - Granne med slottet

Slutpris
11 550 000 kr
Boarea/biarea
180/48 kvm
Avgift
7 260 kr/mån
Rum
7 rum (4 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Slottsstigen såldes av oss 2020-06-14. Se alla våra försäljningar i Djursholm samt även på Slottsstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Djursholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med sitt höga läge, granne med Djursholms slott, välkomnas ni till denna fantastiska fastighet anno 1908. Lägenhet är disponerade i två fulla våningsplan samt ett eget tornrum med balkong och en enastående utsikt.

Planlösningen fördelas på 7 rum över en totalyta på ca 228 m² (total golvyta uppgår till ca 282 m²). Entrévåningen bjuder på en välkomnande hall med platsbyggda bokhyllor, vardagsrum, stora matsal samt ett vackert kök med klassiska snickerier, köpmannadisk och stor köksö. På entrévåningen finns tre stora sovrum, ett stor helkaklat badrum utrustat med en tvättpelare samt även en gäst-wc. En våning upp ligger den inredda vinden med ett stort rum i vinkel, takfönster, synliga takbjälkar och ett helkaklat badrum med dusch. Vindsvåningen utgör det perfekta tonårsrummet eller kanske ett eget plan för dina gäster.

Högst upp i bostaden ligger den riktiga kornjuvelen, ett eget tornrum. Här kan man sitta i total tystnad, likt ett örnnäste och blicka ut över nejden. I tornrummet finns också tillgång till en balkong i bästa sydvästläge. Önskar ni sitta ute med det stora sällskapen finns en egen uteplats som tillhör denna bostadsrätt. Här samsas den stora matgruppen med grillen och solstolarna. För de riktigt varma dagarna finns även en möjlighet att sätta upp en segelduk. Tomten mäter 2 883 m² och finns att nyttja och njuta av för förenings medlemmar och skötseln lejs bort.

Bostaden erbjuder föredömlig förvaring, delvis på vinden och i stor delad källare. Vidare ingår det två parkeringsplatser som följer med lägenheten.

Varmt välkommen till en bostad som är något helt unikt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Djursholm

I Djursholm bor du med närhet till både hav och natur men också i liv och rörelse.

Närhet till matbutiker och shopping

Inom närområdet ligger Djursholms Torg med trevligt utbud av restauranger såsom Monrads, La Piazza, Brasserie Greta, Nigiri och Maki samt butiker, klädbutik och apotek med en småstadskänsla som många uppskattar. Andra närliggande centrum är Mörby Centrum samt Täby Centrum med all tänkbar service såsom restauranger och över 100 butiker.

Sport och fritid runt hörnet

I närområdet finns den populära Altorpsskogen med eljusslinga och ett flertal löp- och skidspår, djursholms IP och Djursholms tennisklubb, två anläggningar av hög klass. I Djursholm finns två insjöar - Kring Ekebysjön finns ett härligt promenadstråk och ett synnerligen rikt djurliv, invid Ösbysjön finns två badplatser, en mer barnvänlig med mindre sandstrand och på den södra sidan erbjuds det bryggor och ombyteshytt. För den som föredrar bad i Värtan finns strand- och klippbad vid Germaniaviken.

Kommunikationer

Roslagsbanan tar dig på 15 minuter till Östra Station. Mörby Centrum med tunnelbana ligger också i närområdet, liksom Danderyds sjukhus som är bussknutpunkt för hela Norrort.

Familjeliv

I närområdet finns exempelvis Svalnässkolan (0-3), Elevverket (0-6), British International School of Stockholm (BISS), Samskolan (7-9) samt Viktor Rydbergs Gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.