Torstensonsvägen 5 / Djursholm / Danderyd

20-tals villa Djursholm

Slutpris
13 050 000 kr
Boarea/biarea
135/81 kvm
Driftkostnad
57 222 kr/år
Totalareal
2 005 kvm
Såld
2019-04-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Torstensonsvägen såldes av oss 2019-04-26. Se alla våra försäljningar i Djursholm samt även på Torstensonsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torstensonsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välhållna 100-åring belägen på Torstensonsvägen 5! På parkliknande tomt om 2005 kvm i attraktiva Djursholm finner ni denna vackra villa med pool. Här är möjligheterna oändliga tack vare att fastigheten erhåller 3 plan där du erbjuds en perfekt planlösning med rymligt originalkök, matsal som ligger i öppen planlösning med det stora vardagsrummet där du når den insynsskyddade uppvärmda poolen, samt fyra sovrum . Källarplanet som är på hela 136 kvm med egen ingång och butiksdel underlättar för egen verksamhet. Här är har anrika Franssons glas bedrivet sin verksamhet sedan 30-talet men kommer flytta. I Källarplanet finns möjlighet att inhysa minst sex bilar och på tomten finns plats för ett 10-tal bilar. Den lummiga stora trädgården som omger fastigheten bjuder in till och lek och bus för de små. Stadsplanen från 1935 har en generös byggratt om 1/8 del av tomtens yta i 2 -plan.

Ett mer centralt läge i attraktiva Djursholm är svårt att hitta. På bara några minuts promenadavstånd ligger Ösbysjön som är en populär badplats på sommarhalvåret, tågstationen Djursholms Ösby tar er bekvämt till Stockholm C. på ca 10 minuter med Roslagsbanan. Promenadavstånd till trevliga Djursholms torg med sitt rika serviceutbud samt promenadstråken vid Stora Värtan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration