Sök Meny
Såld

Norrtälje / Edsbro - Bloka / Blokabacken 1

Välskött villa med dubbelgarage och grönskande trädgård

Välkommen till en välskött och trivsam 1,5 plans villa med hall, kök, stort vardagsrum och dusch på nedervåningen och med två sovrum och ett förråd på övervåningen. En stor och rejäl inglasad veranda på sidan av huset i västerläge där man gärna vill tillbringa sin lediga tid. Trädgården är en fantastiskt fin med gräsmatta, buskar, rabatter och trädgårdsgångar med utebelysning som lyser hemtrevligt på kvällen.

För den bilintresserade är det ett garage att drömma om. Här är gott om plats och möjlighet att hålla god ordning. Det isolerade dubbelgaraget med betongplatta har el och varm- och kallvatten indraget. Dörren på sidan av garaget leder till tvättstugan med dusch, varmvattenberedare, tvättmaskin och torkrum. Intill finns också en carport.

Bloka ligger i närheten av sjön Närdingen där båtplats finns. Med bil tar det ca 30 min till Norrtälje, en timme till Uppsala och Arlanda och en dryg timme till Stockholm. Butik och service finns i Edsbro som ligger 5 km bort.

Sponsrade länkar
Norrtälje / Edsbro / Bloka
Blokabacken 1
Slutpris: 2 000 000 kr
Boarea: 94 kvm
Driftkostnad: 26 906 kr/år
Tomtarea: 1975 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2017-04-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Stockholm / Edsbro / Blokabacken