Blokabacken 1 / Bloka / Edsbro / Norrtälje

Välskött villa med dubbelgarage och grönskande trädgård

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
94 kvm
Driftkostnad
26 906 kr/år
Tomtarea
1 975 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-04-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Blokabacken såldes av oss 2017-04-06. Se alla våra försäljningar i Edsbro samt även på Blokabacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bloka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välskött och trivsam 1,5 plans villa med hall, kök, stort vardagsrum och dusch på nedervåningen och med två sovrum och ett förråd på övervåningen. En stor och rejäl inglasad veranda på sidan av huset i västerläge där man gärna vill tillbringa sin lediga tid. Trädgården är en fantastiskt fin med gräsmatta, buskar, rabatter och trädgårdsgångar med utebelysning som lyser hemtrevligt på kvällen.

För den bilintresserade är det ett garage att drömma om. Här är gott om plats och möjlighet att hålla god ordning. Det isolerade dubbelgaraget med betongplatta har el och varm- och kallvatten indraget. Dörren på sidan av garaget leder till tvättstugan med dusch, varmvattenberedare, tvättmaskin och torkrum. Intill finns också en carport.

Bloka ligger i närheten av sjön Närdingen där båtplats finns. Med bil tar det ca 30 min till Norrtälje, en timme till Uppsala och Arlanda och en dryg timme till Stockholm. Butik och service finns i Edsbro som ligger 5 km bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration