Bro 48

Bro 48

Slutpris

2 800 000 kr


Edsbro— Norrtälje

Bro 48


Slutpris
2 800 000 kr

Edsbro— Norrtälje

Mycket trevlig och väl underhållen 1-plansvilla byggt 1990 om 121 kvm med stor och gräsbevuxen tomt om 5.588 kvm längs med mindre väg i ett mindre samhälle strax utanför Edsbro, ca 50 km öster om Uppsala.

Huset består av groventré med intilliggande tvättstuga med tvättmaskin (2019) och torktumlare (2015). Intill tvättstugan finns ett nyinsatta kök (2019) med gråmålade luckor, vitrinskåp och i stort sett samtliga maskiner från Siemens, marmorbänk och här finns stor matplats för många kring bordet. Hall med ingång till det öppna vardagsrummet med utgång till stor träaltan, ca 30 kvm, med tak. 3 bra sovrum i olika storlekar. Helkaklat badrum från 2013 med både dusch och badkar, elgolvvärme. Sep wc. Genomgående fina parkettgolv och ljusa väggar.

De senaste tre åren har huset renoverats med bl a delvis utbytta golv till slipade ekparkettgolv, nya ytskikt på samtliga väggar, några innertak beklädda med vitmålad pärlspontsplank, vitmålad bröstpanel i pärlspontsplank, helt ny köksutrustning/skåp med fullständig maskinell utrustning, marmorbänk, spottar i tak, vedspis, utbytta innerdörrar, nya strömbrytare, ny värmekälla - luft-vattenvärmepump, utvändig målning av 3 sidor av huset, nya element, nya socklar och foder m.m.

Utvändig och invändig målning av det isolerade garagehuset (48 kvm), byte av ytterdörr och fönster, all el i garage bytt.

Isolerad gäststuga om 25 kvm, även det med nymålad fasad.

Till fastigheten hör också carport med intilliggande förråd.


I fastighetsutdraget finns angivet att biytor är 19 kvm men det stämmer ej, garage 48 kvm samt gäststuga 25 kvm.


Boarea/biarea
121/19 kvm
Driftkostnad
36 985 kr/år
Tomtarea
5 538 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-02

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på bro såldes av oss 2020-04-02. Se alla våra försäljningar i Edsbro samt även på bro.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.