Stockkärrsvägen 53 / Smara / Edsbro / Norrtälje

Fin stuga med sovloft samt friggebod med sovrum/dusch/bastu/förbränningswc.

Slutpris
890 000 kr
Boarea
28 kvm
Driftkostnad
12 646 kr/år
Tomtarea
2 014 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-04-15
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Stockkärrsvägen såldes av oss 2020-04-15. Se alla våra försäljningar i Edsbro samt även på Stockkärrsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Smara är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna vinterisolerade pärla i Smara utanför Edsbro. Ett trivsamt fritidsområde vid sjön Sottern med badplatser och rikt fågelliv. Modern stuga om 28 kvm + sovloft om ca 10 kvm golvyta. Allrum med öppet upp till taknock. Kök med vit skåpinredning samt spis med keramikhäll och kyl/frys. Skyddad altan under tak samt stor altan i skyddat västerläge. Isolerad friggebod med sovrum och dusch samt wc-rum med förbränningstoalett och bastu med två sittlavar. Tomten har stor plan yta med gräsmatta som inbjuder till lek och spel samt lekstuga och redskapsbod.

I området finns två badplatser och båtplatser samt två fotbollsplaner. Till Edsbro är det 6 km och här finns välsorterad livsmedelsbutik . Avstånd till Stockholm är ca 8 mil, Norrtälje ca 3,5 mil och till Uppsala är det ca 5 mil.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.