Kyrkfjärdsvägen 6

Kyrkfjärdsvägen 6

Slutpris

12 200 000 kr


Ekerö

Kyrkfjärdsvägen 6


Slutpris
12 200 000 kr

Ekerö

Drömhuset med pool och sjöutsikt

Drömhuset med pool och mycket vacker utsikt i Ekerö Sommarstad är snart till salu. Enastående läge bara 50 meter från sandstranden i den mycket populära "Sommarstan". En idyll endast 25 minuter från Brommaplan. Exklusivt boende med pool och inglasat uterum med panoramavy över Mälaren samt möjlighet till separat generationsboende i gästhuset.

2 plansvilla med souterrängvåning om totalt 264 kvm + dubbelgarage, gästhus och carport. Huset med sina fina utrymmen passar perfekt som både familjevilla och partyhus. Vedeldad bastu vid poolen, inglasat uterum, balkong och ett exklusivt sol och pooldäck i flera plan som inramar miljön. Vintertid kan man mysa vid husets båda eldstäder i vardagsrummet och på nedervåningen.

Bergvärme ger låga driftkostnader. Plan lättskött trädgårdstomt i soligt söderläge om 1883 kvm ger många möjligheter till både aktivitet och vila. Egen båtplats kan hyras i områdets båtklubb med fulldjup. Denna idyll ligger endast 16 km från Brommaplan.

Visningstider, invändiga bilder och mer information kommer att läggas ut under senvintern.
Besiktigat och försäkrat mot dolda fel.


Boarea/biarea
194/70 kvm
Driftkostnad
59 000 kr/år
Tomtarea
1 883 kvm
Rum
8 rum (3-7 sovrum)
Såld
2022-02-04

Mäklarhuset Ekerö

Denna villa på Kyrkfjärdsvägen såldes av oss 2022-02-04. Se alla våra försäljningar i Ekerö samt även på Kyrkfjärdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.