Hummelvretsvägen 64 / Ekerö - Hummelvreten / Ekerö

Slutpris
5 600 000 kr
Boarea/biarea
127/155 kvm
Driftkostnad
38 656 kr/år
Rum
9 rum (5 sovrum)
Såld
2018-06-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Hummelvretsvägen såldes av oss 2018-06-01. Se alla våra försäljningar i Ekerö samt även på Hummelvretsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekerö - Hummelvreten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor välskött 2 plans souterrängvilla med garage om totalt ca 282 kvm. 9 rok varav 5 sovrum. Mycket välplanerad för generationsboende och eller företagarvilla. 2 separata entréer, 4 stora allrum/vardagsrum/lekrum för umgänge. Bergvärme, bastu och eldstad. Bra utrymmen för hobby och förvaring. Lugnt och centralt läge på återvändsväg med närhet till allt. Här i Träkvista har samma familj bott och trivts i sitt hem i mer än 40 år. Nu är det dags för en ny ägare att njuta av detta fantastiska och prisbelönade Myresjöhus. Jättefin och trevlig planerad södervänd trädgårdstomt med flera fina uteplatser. Nära till både bad, buss, skolor och affärer. Mycket flexibelt tillträde vilket möjliggör att ni själva får gott om tid att sälja ert nuvarande boende. Besiktigat och försäkrat mot dolda fel. Läs mer om detta "skyddat köp" på vår hemsida.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration