Enebytorg 10a

Enebytorg 10a

Slutpris

5 900 000 kr


Enebyberg— Danderyd

Enebytorg 10a


Slutpris
5 900 000 kr

Enebyberg— Danderyd

Stor 4:a med både inglasad balkong & uteplats vid Enebytorg!

Äntligen finns tillfället att förvärva en utav de eftertraktade 4:orna vid Enebytorg! Bostaden erbjuder 107 välplanerade kvadratmeter med både en stor inglasad balkong samt uteplats in mot den lummiga och ostörda innergården.
Stort och välkomnande vardagsrum i en öppen och social planlösning mot köket och matplatsen. Stora fönsterpartier som bidrar med härligt ljusinsläpp, utgång till den inglasade balkongen där du kan njuta av förmiddagens strålar samt spana ut över torget.
Trevligt och modernt kök med goda arbetsytor samt köksö som gör det möjligt för hela familjen eller det stora sällskapet att delta vid matlagningen och direkt anslutning till matplatsen.
Tre rymliga sovrum med gott om klädförvaring samt klädkammare i hallen för ytterligare bra förvaringsmöjligheter. Stort och helkaklat badrum där man installerat både tvättmaskin och torktumlare samt en separat gäst wc.

Här bor du i ett centralt belägen lägenhet med garage i huset och i hjärtat av Enebyberg och dess villaområde. Torget erbjuder både matbutik, apotek, kemtvätt, postombud, restauranger, bageri/café, bibliotek samt vårdcentral.
Mycket goda kommunikationer med buss till Danderyds sjukhus, Mörby centrum samt Täby centrum enbart ett stenkast bort från lägenheten samt närhet till mycket fina promenadstråk, badplatser, motionsspår, idrottsanläggningar och golfbanor. Omtyckta förskolor och skolor finns även precis runt knuten.

Denna lägenhet vill du inte missa!


Boarea
107 kvm
Avgift
4 903 kr/mån
Rum
4,5 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-11-12

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Enebytorg såldes av oss 2020-11-12. Se alla våra försäljningar i Enebyberg samt även på Enebytorg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.