Dammtrappgatan 22

Dammtrappgatan 22


Enskede Gård— Stockholm

Dammtrappgatan 22



Enskede Gård— Stockholm

Charmigt hus från 1925, beläget på mysig liten gata!

Det är otroligt lätt att förälska sig i huset och alla fina detaljer som vackra fönster, originalköket, kakelugnen och den underbara trädgården.

När man kliver in på tomten möts man av grönska och detta vita hus som renoverats med tanke om att bevara husets ursprungliga charm. Väl inne i huset finner man ett otroligt vackert originalkök, underbara vitlaserade trägolv och ett härligt ljus som flödar in genom de fantastiska spröjsade fönstren. En generös takhöjd bidrar också till känslan.

På övre plan finns två sovrum, varav ett kan delas av till två barnrum, och ett duschrum samt en solig terrass. Källaren ger goda förvaringsmöjligheter och ett rymligt badrum/tvättstuga.

Förutom det lugna läget på gatan har man charmiga omgivningar med vackra villor, Enskedeparken med kolonilotter, Dahliaträdgården samt den fina byggnaden Enskede Gård från 1800-talets mitt. Här finns även populära platser som Enskedebageri och Enskede ridskola.

En kort promenad bort finns Globen med shopping och evenemangsanläggningar samt det framtida nya Slakthusområdet där det kommer byggas bostäder, restauranger, caféer och mycket mer. Här kommer även att byggas en ny t-banestation med så länge finns Globens t-bana och tvärbanans station Linde inom kort avstånd. Södermalm ligger en rask promenad bort eller några minuter med cykel.


Boarea/biarea
117/54 kvm
Driftkostnad
55 045 kr/år
Tomtarea
579 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-09-03

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Dammtrappgatan såldes av oss 2020-09-03. Se alla våra försäljningar i Enskede gård samt även på Dammtrappgatan.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.