Föreningsvägen 39

Föreningsvägen 39

Slutpris

5 765 000 kr


Enskede Gård— Stockholm

Föreningsvägen 39


Slutpris
5 765 000 kr

Enskede Gård— Stockholm

Högt läge på återvändsgata.

Ett i grunden påkostat hus när det byggdes med ordentlig takhöjd, vackra golv och fina marmorbänkar i fönster. Läget är också ypperligt med ett högt fritt läge med utsikt över villaområdet. Bakom den fina känslan i huset finns också mycket som behöver uppdateras så man får använda det gamla slitna begreppet hus med potential - för det finns det verkligen!

Den finaste delen i huset är vardags- och matrummet som sträcker sig runt den öppna spis, rummen gränsas av genom fina glasdörrar men den vackra parketten binder samman rummen. Här strålar ljust in från tre håll och från vardagsrummet har man utgång till den soliga altanen. Köket kan man kalla 70-talsretro med lite modernare vitvaror. Här äter familjen med upp till 4 personer sina vardagsmåltider.
På entréplan finns sedan två sovrum samt ett äldre badrum. Källaren har gott om utrymmen där du själv kan styra över användningsområdena. Bla finns ett rymligt garage.

I närområdet finns goda kommunikationer med bussar, t-bana och tvärbanan. För den aktive finns Enskede ridskola, Enskede IP samt Enskede rackethall, gott om aktiviteter för såväl barn som vuxen. Är man sugen på en fika ligger Enskedeparkens bageri nära, och med god tillgänglighet till Globen Shopping har man tillgång till restauranger, butiker och Tele2 Arena.


Boarea/biarea
87/87 kvm
Driftkostnad
26 581 kr/år
Tomtarea
617 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-05-16

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Föreningsvägen såldes av oss 2018-05-16. Se alla våra försäljningar i Enskede gård samt även på Föreningsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.