Odelbergsvägen 34, 2 tr / Enskede Gård / Stockholm

Fyra med fantastiskt ljusinsläpp och balkong i söderläge! Utmärkt läge i Enskede!

Slutpris
5 300 000 kr
Boarea
94 kvm
Avgift
6 347 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-03-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Odelbergsvägen såldes av oss 2019-03-28. Se alla våra försäljningar i Enskede Gård samt även på Odelbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enskede Gård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en fin riktigt fin fyra vid Enskedeparken! Lägenheten är otroligt ljus med fönster i tre väderstreck och håller bra standard på materialval och ytskikt. Planlösningen disponerad genom en välkomnande entré med anslutande gäst-wc. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med balkong i söderläge. Tre bra sovrum och ett fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin. Fastigheten uppfördes 2008 och har byggts i en stil som harmonierar med de intilliggande husen.

Enskede är landet nära stan! Här bor ni populära kvarter med småstadskänsla och blandad bebyggelse med både villor och lägenheter. Runt knuten på huset ligger Enskedeparken med Enskede gårds omtalade koloniområde i anslutning. Rakt över gatan finns tunnelbanan som tar er till t-centralen på 13 minuter. Flertalet skolor och förskolor finns i området.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration