Amatörvägen 12

Amatörvägen 12


Tallkrogen— Enskede— Stockholm

Amatörvägen 12



Tallkrogen— Enskede— Stockholm

Bästa läget, välrenoverat och med generös planlösning!

Med ett av Tallkrogens lugnaste lägen och perfekt sydvästvänd har huset ett av områdets bästa lägen. Lägg till detta närhet till Olympiaparkens lekplats, tunnelbana och matbutik så förstärks intrycket.

Huset från 1935 har under senare år genomgripande renoverats och byggts om på ett sätt som ger den generösa planlösningen med upp till 4 sovrum varav 3 på samma plan. När man kommer in i huset möts man av en rymlig hall med gäst-wc och öppen planlösning mot vardagsrummet och ljuset från det stora fönsterpartiet. Vardagsrummet har utgång till trädgården och en gjutjärnskamin som ger värme och mysig stämning under höst och vinter. Från vardagsrummet har man öppet mot matsalen som ligger i direkt anslutning till det moderna köket. Matsalen har ett gavelfönster vilket är ovanligt i området. Köket har komplett maskinell utrustning och en matplats för 4 personer för vardagens måltider. Från matsalen har man ett rymligt rum som tex lätt rymmer en dubbelsäng.
Via en trappa kommer man ner till den luftiga källaren där golven sänkts och ledningar dragits längs väggarna för att ge en ökad rymlighet. Här möts man av en öppen yta med trappa ut till trädgården och tre sovrum i bra storlek. Här finns även yta för klädförvaring och ett kombinerat duschrum/tvättstuga med bastu.

Den solvända trädgården är omgiven av lummig grönska som ger insynsskydd åt alla håll. Här finns äppelträd, vinrankor, bärbuskar och perenner, ett perfekt läge för hemmaodlaren. Den plana gräsmattan inbjuder till lek, eller varför inte en studsmatta. Amatörvägen är en av områdets lugnaste gator med vackra lyktstolpar som bibehåller områdets ursprungliga 30-tals charm.

I området finns flera skolor såsom Tallkrogen skola, Gubbängen skola och Engelska skolan. Inom Tallkrogen finns även ett antal förskolor.
Från Tallkrogen har man en bra utgångspunkt för flera friluftsaktiviteter som golf, ridning, tennis, fotboll, hockey, bad, skogspromenader och mycket mer.

Tunnelbanan ligger endast ett par minuters promenad från huset och med bil tar man sig snabbt ut på större genomfartsvägen till stora delar av Stockholm.


Boarea/biarea
68/82 kvm
Driftkostnad
40 384 kr/år
Tomtarea
338 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-08

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Amatörvägen såldes av oss 2020-09-08. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Amatörvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.