Sågverksgatan 104

Sågverksgatan 104

Slutpris

2 500 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Sågverksgatan 104


Slutpris
2 500 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

Ljuvlig 40-talsfunkis - känn kvällssolen på balkongen!

Visas privat - ring mäklaren för mer information och att boka in en visning!

40-talets lägenheter i Stureby byggdes i huskroppar som följde naturen; skogen, tallarna & bergklackarna. Här är tre fastigheter vackert placerade längst den svänga Sågverksgatan. I ett högt och fritt läge på nummer 104 kan man nu njuta en perfekt planerad 2:a om 46 kvm! Snygga ytskikt med gamla originalgolv, bevarade köksdetaljer såsom exempelvis förvaringsskåp och små fack för vete, mjöl och socker. Sovrummet rymmer en dubbelsäng. Badrummet är helkaklat och snyggt renoverat. Vardagsrummet rymmer såväl en större soffgrupp som ett matbord. Utgång till den charmiga insynsfria balkongen, som har eftermiddags- och kvällssol!

Kvarteret ligger undangömt i en vackert böljande del av Sågverksgatan och med ett skogsparti och gångvägar mitt emot huset så upplevs området mycket grönt. Till Huddingevägen är det bara ett par minuters gångväg och här går buss 144 relativt ofta och trafikerar Fruängen, Älvjö och Gullmarsplan. Vidare finns bl a Gamla Östberga bageri i krokarna samt en mindre Coop och en Lidl. Till t-banan och Stureby tar det drygt 10 minuter att gå och lite längre bort finns ICA Bea vid Svedmyra. Från Svedmyra går också buss 163 som passerar Sågverksgatan och går mellan Kärrtorp och Fruängen. Här bor man i välskötta 40-talshus med stambyte och fasadrenoveringar genomförda. Förmånligt bredband och tv-avtal finns för föreningen. Tvättstugor och cykelförråd, samt egna källarförråd till medlemmarna. Föreningen består av 64 lägenheter och äger marken.

Varmt välkomna till denna pärla i en charmig del av Stureby!


Boarea
46 kvm
Avgift
3 504 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-24

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Sågverksgatan såldes av oss 2023-03-24. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Sågverksgatan.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.