Bäckaskiftsvägen 54

Bäckaskiftsvägen 54


Stureby— Enskede— Stockholm

Bäckaskiftsvägen 54



Stureby— Enskede— Stockholm

Sturebys snyggaste 2:a!

Ljus, totalrenoverad lägenhet med fönster i i tre väderstreck. Balkongen har ett fritt soligt läge i väster, perfekt för soldyrkaren.

Här kan du som första boende flytta in i en helt nyrenoverad lägenhet där man inte sparat på detaljerna. Snyggt kök med nya vitvaror som bla inbyggd micro och diskmaskin, duschrum med vacker interiör och förberett för tvättmaskin, nya vitlaserade parkettgolv i hela lägenheten samt modern färgsättning av väggarna. Man har även gjort om planlösningen så man har kök och vardagsrum i öppen planlösning och ett sovrum där man får plats med säng för två. Här kan man sedan även komplettera med en rymlig garderobsvägg om man önska ytterligare förvaring.

Föreningen har välrenoverade fastigheter och dessutom har man satsat mycket på medlemmarnas trivsel med stor lekplats, gym och bastu. Inom föreningen finns ett stort antal hyresrätter vilket utgör en stor ekonomisk tillgång till föreningen. I samband med att dessa säljs kommer föreningen fortsätta att göra stora amorteringar på sina lån.

Från lägenheten är det cirka 300 meter till tunnelbanans hållplats Stureby och efter några minuters promenad nås även buss 163 som går mellan Bredäng och Kärrtorp och buss 173 som går mellan Skarpnäck och Skärholmen

Handlar gör du enklast på Ica Bea i Svedmyra, där du hittar allt från livsmedel och charkdisk till taklampor och målarfärg. I Svedmyra och näraliggande Bandhagen finns även annan närservice som vårdcentral, tandläkare, frisör och restauranger.


Boarea
42 kvm
Avgift
2 258 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-16

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Bäckaskiftsvägen såldes av oss 2020-06-16. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Bäckaskiftsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.