Majrovägen 21

Majrovägen 21

Slutpris

2 450 000 kr


Gubbängen— Enskede— Stockholm

Majrovägen 21


Slutpris
2 450 000 kr

Gubbängen— Enskede— Stockholm

Högt fritt läge med stor solig balkong

Välkommen till Gubbängen - denna charmiga 50-talsstadsdel endast 20 minuter med tunnelbanan från city, är en liten pärla i Söderort! Nära till skogsområden, Hökarängsbadet i sjön Drevviken, Farsta centrum med ett stort utbud av butiker och alldeles nära, det lilla trevliga Gubbängens centrum.

Här finns en perfekt planerad 2:a med öppna sällskapsytor och utgång till balkongen. Här kan man trivas i lugnt och ro till vardags men även se framför sig en härlig mingelfest med vännerna. De stora fönsterpartierna ger generöst med ljus i lägenheten samtidigt som man möts av den lummiga grönskan utför redan när man kliver in genom lägenhetsdörren.

Det rymliga vardagsrummet har plats för både soffa och matbord när man har gäster, köket har en matplats vid fönstret och bra arbetsytor och förvaring. Sovrummet är lugnt beläget och rymmer en dubbelsäng utan problem.
Utsikten över gård och grönska, ses med fördel från balkongen, är underbar!

Från lägenheten har man ett bekvämt avstånd till Gubbängens mysiga centrum med café, matbutik, restaurang och mycket mer. Härifrån är det nära till stan men även Farsta centrum med shoppingmöjligheter samt Ågesta med bad och motionsmöjligheter ligger inom cykelavstånd. I Enskede finner man även populära restauranger, små butiker och caféer.


Boarea
50 kvm
Avgift
4 143 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2021-05-06

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Majrovägen såldes av oss 2021-05-06. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Majrovägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.