Kubikenborgsvägen 5

Kubikenborgsvägen 5

Slutpris

2 850 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Kubikenborgsvägen 5


Slutpris
2 850 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

Unik lägenhet med tillgång till trädgård och egen p-plats!

Rymlig 2:a med unik karaktär och utsikt över omkringliggande villakvarter. Från föreningens trädgård når man portarna och högst upp i huset ligger denna lägenhet. Här möts man av två rymliga rum, kök med generösa arbetsytor och förvaring, hall med gott om förrådsutrymme samt ett badrum med badkar. Detta är en lägenhet som verkligen sticker ut och kan efter lite omtanke bli en riktig pärla!

Föreningen har egen trädgård med p-platser i carport samt stenlagd uteplats med grill och trädgårdsmöbler vilket ger en härlig känsla av villamiljö på sommaren. Här kan man sola, spela kubb med kompisarna och avsluta med en grillmiddag. Trädgården är omgiven av grönska och känns insynsskyddad och privat.
I fastigheten finns även ett par restauranger om man inte känner för att laga mat hemma.
Från lägenheten är det bara cirka 750 meter till närmaste tunnelbana (Stureby) och busstation hittar du inom någon minuters promenad (buss 163 som går mellan Kärrtorp och Bredäng via Älvsjö station). Med tunnelbanan når du Södermalm på bara tio minuter. Är du bilburen når du Örbyleden inom en minut och kan sedan enkelt ta dig dit du ska.

Oavsett i vilken fas du är i livet har Enskede mycket att erbjuda - här finns lekplatser, utegym, kaféer, restauranger och idrottsanläggningar.


Boarea
60 kvm
Avgift
3 857 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-23

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Kubikenborgsvägen såldes av oss 2021-09-23. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Kubikenborgsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.