Oppundavägen 31

Oppundavägen 31

Slutpris

4 000 000 kr


Svedmyra— Enskede— Stockholm

Oppundavägen 31


Slutpris
4 000 000 kr

Svedmyra— Enskede— Stockholm

Lugnt belägen lägenhet nära skog och stad.

Underbart belägen lägenhet på lugn återvändsgata omgiven av Majroskogens grönska.

Lägenheten är i mycket gott skick och med en smakfull, modern stil i kombination med den fantastiska planlösningen är detta en lägenhet att bli förälskad i!
Lägenheten erbjuder en generös möblerbar hall med flera förvaringsutrymmen. Köket är helt nyrenoverat med komplett maskinell utrustning och modern stil samt en matplats med utsikt mot skogen.
Vardagsrummet är lättmöblerat och har plats för både soffgrupp och matsalsmöbel samt en vacker solig balkongen som är perfekt för soldyrkaren eller för den som bara vill njuta av en god bok i lugn och ro.
Lägenhetens två sovrum är väldisponerade med ett stort rymligt föräldrasovrum mot skogen och ett något mindre barn-/arbetsrum mot gatan.
Snyggt stilrent duschrum med duschplats, uttag för tvättmaskin och wc samt handfat med kommod.

Aktiv förening med välskött fastighet. I föreningens planer ligger att man skall lägga solceller på taket och på så sätt spara pengar åt föreningen och medlemmar.

Vackra lugna omgivningar med Majroskogen runt hörnet, där man kan gå energigivande promenader genom grönskan, låta barnen leka i lekparken eller träna på det generösa utegymmet i den mycket populära Oppundaparken. Missa inte heller de restauranger som finns i området, bl.a. sushi, italienskt och thai. En uppskattad plats för barnen är 4H-gården i Bandhagen - Bandängen. Här finns en traditionell lekpark med djur.
På några minuters promenadavstånd från bostaden, hittar du ICA Kvantum BEA, som enligt enskedeborna är världens bästa affär. Goda kommunikationer i form av bussar som passerar stora delar av söderort och tunnelbana från både Svedmyra och Tallkrogen.


Boarea
74 kvm
Avgift
4 579 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-10-22

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Oppundavägen såldes av oss 2021-10-22. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Oppundavägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.