Kubikenborgsvägen 5

Kubikenborgsvägen 5

Slutpris

2 575 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Kubikenborgsvägen 5


Slutpris
2 575 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

Mitt i Sturebys villaidyll - Rymlig 2:a utan insyn!

I hjärtat av det som är villaidyllen Stureby finns detta trevåningshus på Kubikenborgsvägen. Här kan vi nu visa upp en rymlig tvåa med högt i tak och en bra planlösning. Genomgående lägenhet med fönster mot bollplanen åt ena hållet och villakvarteret åt andra hållet.

Stort och luftigt vardagsrum, sovrum plats för dubbelsäng, renoverat kök med matplats samt badrum med badkar. I föreningen finns en mycket trevlig baksida där det bland annat finns utegrupper, gräsytor och även en carport till alla medlemmar. En bilplats ingår i avgiften. I föreningen byggnad huserar sedan länge det mycket populära husmansrestaurangen Anki’s café. Inom kort öppnar även en av Söderorts mer populära restauranger en filial: Gamla Enskede matbord! Snacka om att ha bra faciliteter bara en trappa ner!

Utanför porten går buss 163 som korsar söderort, lite längre bort åt ena hållet ligger Juliaborg med täta bussavgångar, åt andra hållet (ca 10 min bort) Svedmyras eller Sturebys t-banestationer. I närheten finns flera skogsområden och trevliga promenadstråk. Vid Svedmyra ligger även Enskedes egna ”superaffär” ICA Bea som har praktiskt taget allt. Varmt välkommen till Stureby och trevliga kubikenborgsvägen 5!


Boarea
52 kvm
Avgift
3 446 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-15

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Kubikenborgsvägen såldes av oss 2021-11-15. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Kubikenborgsvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.