Tanneforsvägen 43

Tanneforsvägen 43

Slutpris

7 500 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Tanneforsvägen 43


Slutpris
7 500 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

Charmigt 40-talshus med renoveringsbehov

Unikt hus som ägts av samma familj sedan 1949 och som bär tecken på att tiden stått still. Mycket fina originaldetaljer men också ett eftersatt underhåll.

Huset ligger på en liten kulle och har en stor härlig trädgård om drygt 1000 kvm! Här finns gott om plats för odling i pallkragar, fruktträd och lekyta för barnen och runt hörnet ligger Majroskogen som är ett vackert strövområde om ca 58 hektar som ligger mellan Stureby och Gubbängen, Tallkrogen och Svedmyra. Här finns förutom promenadstråk, lekplats och utegym, även gott om svamp och bär - allt man behöver för lek och rekreation på hemmaplan.

Souteränghuset har entré i nedre plan där det finns hall, sovrum och separat wc. I bakkant finns garage, pannrum och tvättstuga som kan bli allrum och spaanläggning. Via en vacker trappa kommer man till över plan med kök, två sovrum, badrum och stort vardagsrum med utgång till trädgården. Även här finns möjligheter att skapa sitt drömhem, kanske flytta köket till vardagsrummet och på så sätt få tre sovrum? Här finns många möjligheter. Många kommer nog även uppskatta alla bevarade originaldetaljer.

Inom gångavstånd har man tunnelbana (8 minuter) och bussar (4 minuter) som bla leder till Älvsjö pendeltågsstation samt att man har nära till stora billedet som Nynäsvägen, Huddingevägen och ut på E4:an. Tunnelbanan från station Stureby till Stockhoms Central tar ca 15 minuter. Här tar man sig snabbt och enkelt till naturen eller city!

Potentialen för huset är enorm, men resan dit kräver tid, kunskap och pengar. Huset behöver omvårdnad och standardhöjning - välkommen på visning om ni är rätt personer för detta hus!
Vid försäljning tillämpas friskrivningsklausul. Detta innebär att köpare inte kan göra säljare ansvarig för dolda fel enligt jordabalkens regler. Frågor om detta besvaras av mäklaren.


Boarea/biarea
157/36 kvm
Driftkostnad
53 900 kr/år
Tomtarea
1 038 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-09-28

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Tanneforsvägen såldes av oss 2022-09-28. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Tanneforsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.