Plantskolevägen 34

Plantskolevägen 34

Slutpris

12 000 000 kr


Gamla Enskede— Enskede— Stockholm

Plantskolevägen 34


Slutpris
12 000 000 kr

Gamla Enskede— Enskede— Stockholm

Mysig villa med fantastisk trädgård!

Charmigt är ett slitet ord när man beskriver hus - men i detta faller stämmer det perfekt! Huset ser inte så stort ut utifrån men man blir överraskad när man kommer in och upplever alla utrymmen. Husets planlösning ger också en känsla av villa villekulla med sitt halvplan och lite vinklar och vrår, t.ex kommer loftet i anslutning till ena sovrummet bli en riktig barnfavorit som koja eller vrå för pyjamasparty. Ljust entréplan där kök och sällskapsrum hänger ihop med trädgård och uteplatser på ett sätt som ger sociala ytor vid såväl vardag som fest. Den vackra kaminen ger extra värme under kalla kvällar men också en mysig plats att umgås på. Har man större barn eller behov av kontor ger källaren en perfekt lösning med ett fint rum med egen hall och entré. I källaren finns även ett duschrum samt ett kombinerat tvättstuga/badrum. Fjärrvärme ger både stabil värme och lättskött värmesystem samtidigt som det ger bra värmekostnad.

Trädgården förtjänar ett helt eget stycke med sina fruktträd, bärbuskar, rosor, pioner m.m. Till detta finns även ett klätterträd, lekstuga och trädäck med direktkontakt med gräsmattan. Kom gärna och njut av grönskan och alla färger från blommor och träd!

Enskede är även känt för sina olika evenemang som Enskede julmarknad, Enskedespelen samt aktiviteter kring Enskede IP. Här finns även många bra restauranger och caféer så här finns alltid saker att göra och människor att träffa!


Boarea/biarea
114/61 kvm
Driftkostnad
53 843 kr/år
Tomtarea
449 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-03-15

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Plantskolevägen såldes av oss 2023-03-15. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Plantskolevägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.