Hägervägen 27

Hägervägen 27

Slutpris

4 600 000 kr


Tallkrogen— Enskede— Stockholm

Hägervägen 27


Slutpris
4 600 000 kr

Tallkrogen— Enskede— Stockholm

Perfekt familjelägenhet med villaidyllen och Tallkrogens skola runt hörnet

Läget i Tallkrogen är trivsamt, precis intill villastaden där varje promenad blir en tidsresa till 30-talet och framåt. T-banan ligger ca 400 meter bort och tar dig in till huvudstadens puls på mindre än 15 minuter. Vid stationen finns ett mysigt centrum med bl.a. mataffär, gym och restaurang.

Lägenheten har en rymlig hall med plats för trötta förskolebarn som lägger sig på golvet när man kommer hem eller för att ta emot gäster som kommer på besök. I anslutning till hallen finns ett rymligt badrum och separat wc vilket uppskattas på morgonen när man riskerar köbildning.

Från hallen kommer man sedan till vardagsrummet som är rymligt, lättmöblerat och med utgång till en balkong mot villaområdet. Från vardagsrummet når man sedan det snygga moderna köket och matrummet som från början var ett sovrum. I köket finns plats för ett matbord vid fönstret om man önskar sätta upp väggen och få fler sovrum. Rummet har ett stort fönster och fransk balkong mot gatan. Är behovet av sovrum ännu större kan man tom dela av detta rum i två mindre.

På andra sidan av hallen har man två sovrum varav det stora är avdelat och man har då skapat en klädkammare med gott om förvaring.

Föreningen har välvårdade fastigheter och en belåning på endast 1 251 kr, nettobelåningen är då föreningen har mer i kassan än de har i lån!

Några minuters promenad från bostaden börjar Svedmyraskogen, ett grönområde som går mellan Tallkrogen, Svedmyra och Gamla Enskede . Inom gångavstånd finns parkleken Odlarängen och på andra sidan centrum finns även olympiaparken. Tallkorgen skola ligger "runt hörnet" och det finns även flera förskolor. Utöver ICA-butiken vid centrum finns ICA BEA vid Svedmyraplan med generösa öppettider. Vid Svedmyraplan finns också busslinjer som täcker stora delar av söderort.

Oavsett i vilken fas du är i livet har Enskede mycket att erbjuda - allt från lekplatser till restauranger av god kvalitét!


Boarea
95 kvm
Avgift
4 567 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-01-18

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Hägervägen såldes av oss 2023-01-18. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Hägervägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.