Tussmötevägen 134A

Tussmötevägen 134A


Stureby— Enskede— Stockholm

Tussmötevägen 134A



Stureby— Enskede— Stockholm

4:a högst upp i huset och i nivå med trädtopparna!

Supersnygg lägenhet med högt fritt läge och underbar balkong!

Härliga sällskapsytor där balkong, kök och vardagsrum hänger samman på ett sätt som gör det enkelt att umgås. Den stora matplatsen för tankarna till festliga tillfällen med vänner på besök. Den genomtänkta interiören med varma färger och extra detaljer som höga socklar och konstgjord öppen spis, som ger en mysig känsla, bidrar till ombonad känsla. Detta i kombination med den höga standard som moderna lägenheter har ger ett unikt boende.

Utöver känslan är detta även en oerhört praktisk lägenhet med full maskinell utrustning, alla uppskattar nog att ha både tvättmaskin och torktumlare till exempel.
Det finns gott om förvaring i lägenheten, både badrum och separat wc, lägenhetsförråd på samma bostadsplan samt hiss ner till garaget är andra fördelar som gör detta till ett favoritboende.

Utanför porten har man Hemskogen, ett grönområde som löper längs gränsen mellan Stureby och Enskedefältet ända bort till Årstafältet. Här kan man gå med hunden eller ta en skogspromenad med barn eller barnbarn. Inom ett några minuters promenad har man busstation, t-bana och ICA Bea och lite längre bort finns Gamla Enskede, Svedmyra och Sockenplan med caféer och restauranger.

Föreningen har en stor fördel i att man äger sin mark och dessutom har man ett rymligt garage vilket kan ge möjligheten till garageplats direkt när man flyttar in - ofta utan kötid!

- byggt 2019
- hiss (går även ner till garaget)
- externt förråd
- full maskinell utrustning i köket
- tvätt och torktumlare i badrum
- fritt belägen balkong med förmiddagssol
- nära t-bana och BEA (Ica Kvantum )
- skogsområde utanför porten


Boarea
96 kvm
Avgift
5 454 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-08-28

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Tussmötevägen såldes av oss 2023-08-28. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Tussmötevägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.