Bäckaskiftsvägen 82

Bäckaskiftsvägen 82

Slutpris

3 580 000 kr


Stureby— Enskede— STOCKHOLM

Bäckaskiftsvägen 82


Slutpris
3 580 000 kr

Stureby— Enskede— STOCKHOLM

Gavellägenhet med sol från morgon till kväll!

Ljus lägenhet i mycket gott skick med fönster i öster, söder och norr. Här kan man följa solen från soluppgång och över hela dagen fram till den går ner i väster. Balkongen har ett fritt soligt läge i söder, perfekt för soldyrkaren.

Lägenheten är genomgående renoverad för några år sedan och har vackra parkettgolv, vitmålade väggar samt ett uppfräschat originalkök med rostfria vitvaror. Badrummet är snyggt renoverat i samband med stambytet. Köket är rymligt med matplats för 6-8 personer och gott om förvaring. Sovrummen är stora, båda har plats för dubbelsäng. Vardagsrummet är en pärla med fönster i söder och väster och utgång till den soliga balkongen.

Föreningen har välrenommerade fastigheter och dessutom har man satsat mycket på medlemmarnas trivsel med stor lekplats, gym och bastu. Inom föreningen finns 29 hyresrätter vilket motsvarar en stor ekonomisk tillgång till föreningen. I samband med att dessa säljs kommer föreningen fortsätta att göra stora amorteringar på sina lån.

Inom några minuters promenad (ca 350 m) ligger den populära Sturebyskolan som två gånger vunnit Stockholm stads kvalitetsutmärkelse. I nära anslutning till skolan finns även en stor och nyanlagd lekplats och flera förskolor.
Från lägenheten är det cirka 200 meter till tunnelbanans hållplats Stureby och efter några minuters promenad nås även buss 163 som går mellan Bredäng och Kärrtorp och buss 173 som går mellan Skarpnäck och Skärholmen

Handlar gör du enklast på Ica Bea i Svedmyra, där du hittar allt från livsmedel och charkdisk till taklampor och målarfärg. I Svedmyra och näraliggande Bandhagen finns även annan närservice som vårdcentral, tandläkare, frisör och restauranger.


Boarea
75 kvm
Avgift
3 290 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-18

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Bäckaskiftsvägen såldes av oss 2018-11-18. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Bäckaskiftsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.