Bandhagsvägen 32

Bandhagsvägen 32

Slutpris

8 150 000 kr


Stureby— Enskede— STOCKHOLM

Bandhagsvägen 32


Slutpris
8 150 000 kr

Stureby— Enskede— STOCKHOLM

Villa med fina originaldetaljer som vacker parkett och blyinfattade fönster. Plan och soligt trädgård med äppel- och hasselträd som ger god skörd.

Huset har renoverats på ett sätt som tagit tillvara på den ursprungliga känslan i huset, ett exempel är köket som är modernt men renoverat i en tidstypisk stil.
Vardagsrummet, byggt i vinkel, är intressant att uppleva, dels pga av detaljerna men även den spännande planlösningen. I entréplan finns även två sovrum och ett badrum. Via en vacker öppen trappa kommer man till källarplanet där man finner två rymliga sovrum med gott om förvaring. Förutom gott om förråd finns här en separat wc och en kombinerad duschrum/tvättstuga. Utgång från källarplanet kan ske via garaget.

Nära till populära Sturebyskolan som två gånger vunnit Stockholm stads kvalitetsutmärkelse, flera förskolor och den stora lekplatsen invid skolan.
4 minuters promenad till Stureby t-bana och lika långt till buss 163 som går till Kärrtorp via Svedmyra åt ena hållet samt Bredäng via Älvsjö station och Fruängen.


Boarea/biarea
91/91 kvm
Driftkostnad
31 620 kr/år
Tomtarea
600 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-04-07

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Bandhagsvägen såldes av oss 2017-04-07. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Bandhagsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.