Bandhagsvägen 7 / Stureby / Enskede / Stockholm

Villa från 1925 med stor plan tomt!

Boarea/biarea
144/72 kvm
Driftkostnad
46 769 kr/år
Totalareal
1 221 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-03-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Bandhagsvägen såldes av oss 2019-03-21. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Bandhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett av Sturebys vackraste hus, ombonat och välvårdat och beläget på en plan trädgårdstomt om hela 1220 kvm - här finns med gott om utrymme för lek och spring. Bollspel, studsmatta, odlingar, fruktträd och mycket mer får plats utan problem! Om inte utrymmet räcker för barnen ligger Vivstavarvsparken med lekplats, plaskdamm och Sturebys bästa pulkabacke på andra sidan gatan.

I det vackra huset från 1925 har man härliga utrymmen med stort kök och fina sällskapsytor i entréplan, här kan hela familjen träffas till de stora helgerna. Via en vacker trappa kommer man till ett plan med tre stora sovrum och duschrum. Klassisk men alltid efterfrågad planlösning helt enkelt.
I källaren har man ett fint badrum med rymligt badkar för mysiga avslappnande kvällar. Här finns även extra gästrum/kontor eller kanske ett relaxrum där man slappnar av efter badet. För dig med mycket saker finns ypperliga förvaringsutrymmen och ett stort garage.

Närmast skolor är Stureby och Enskedefältets skola och inom närområdet finns ett flertal förskolor. För större barn finns flera bra aktiviteter med Enskede rackethall, Enskede ridskola, fotboll genom Stureby SK och Enskede IK samt Hammarby friidrott för att nämna några.

Bra kommunikationer i form av 150 meter till buss 163 som passerar stora delar av söderort samt ca 600 resp 800 meter till Stureby och Svedmyra tunnelbana.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.