Bastuhagsvägen 59 / Stureby / Enskede / STOCKHOLM

Familjeboende med allt och lite till!

Slutpris
4 900 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 765 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-05-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bastuhagsvägen såldes av oss 2017-05-30. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Bastuhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med gavelläge och fantastiskt ljusflöde är detta en av de härligaste lägenheterna i Brf Parkslingan. Här har du tre sovrum, ett rejält badrum med badkar, en extra WC och kök/vardagsrum i härlig öppen planlösning som bjuder in till sociala tillställningar. Många härliga tillval som ljust golv och dimmers i de flesta rummen ger känslan av det lilla extra och till lägenheten hör även en väl tilltagen balkong som både har platsbyggd soffa och infälld belysning. Här kan du njuta många soltimmar!

Stureby är både stadsnära och barnvänligt, populära och prisbelönta Sturebyskolan har du på andra sidan gatan och tunnelbanan ligger ca 500 meter bort. Är du bilburen har du Örbyleden runt hörnet och Huddingevägen ett par minuter bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration