Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Enskede - Stureby / Bastuhagsvägen 59

Familjeboende med allt och lite till!

Med gavelläge och fantastiskt ljusflöde är detta en av de härligaste lägenheterna i Brf Parkslingan. Här har du tre sovrum, ett rejält badrum med badkar, en extra WC och kök/vardagsrum i härlig öppen planlösning som bjuder in till sociala tillställningar. Många härliga tillval som ljust golv och dimmers i de flesta rummen ger känslan av det lilla extra och till lägenheten hör även en väl tilltagen balkong som både har platsbyggd soffa och infälld belysning. Här kan du njuta många soltimmar!

Stureby är både stadsnära och barnvänligt, populära och prisbelönta Sturebyskolan har du på andra sidan gatan och tunnelbanan ligger ca 500 meter bort. Är du bilburen har du Örbyleden runt hörnet och Huddingevägen ett par minuter bort.

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Enskede / Stureby
Bastuhagsvägen 59
Slutpris: 4 900 000 kr
Boarea: 85 kvm
Avgift: 4 765 kr/mån
Driftkostnad: 764 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 2 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-05-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Enskede / Bastuhagsvägen