Bastuhagsvägen 50

Bastuhagsvägen 50

Slutpris

4 130 000 kr


Stureby— Enskede— STOCKHOLM

Bastuhagsvägen 50


Slutpris
4 130 000 kr

Stureby— Enskede— STOCKHOLM

3:a som kan användas som 4:a!

Modern 3-4:a i Svanen-märkt fastighet från 2015.

Lägenheten präglas av mycket ljusinflöde, härliga materialval och god förvaring. Eftersom lägenheten är nyproducerad år 2015 är alla ytskikt i gott skick och här finns även det lilla extra i form av generösa tillval. Bland dessa hittar du bland annat ett designbadkar, glasmosaik i köket och vitlaserat parkettgolv genomgående i hela lägenheten. Från lägenheten är det bara cirka 500 meter till tunnelbanans hållplats Stureby och du når även buss 163 som går mellan Bredäng och Kärrtorp samt buss 173 som passerar mellan Skarpnäck och Skärholmen inom några minuters promenad.

Runt hörnet ligger den populära Sturebyskolan som två gånger vunnit Stockholm stads kvalitetsutmärkelse, flera förskolor och den stora lekplatsen invid skolan.

Fastigheten är Svanen-märkt vilket innebär att det ställt stora krav på energiförbrukning och giftfria byggmaterial. Detta för att bygga ett boende med låg miljöpåverkan och mindre risk för de boende att utveckla allergier.

Välkommen till detta härliga boende, det är bara att flytta in!


Boarea
80.5 kvm
Avgift
4 562 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-04-26

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Bastuhagsvägen såldes av oss 2017-04-26. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Bastuhagsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.