Bastuhagsvägen 49 / Stureby / Enskede / STOCKHOLM

Välplanerad etta med balkong

Slutpris
2 375 000 kr
Boarea
32,5 kvm
Avgift
2 192 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-08-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bastuhagsvägen såldes av oss 2017-08-18. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Bastuhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I en stabil och Svanenmärkt förening i trevliga Stureby hittar du denna etta som rymmer det mesta du behöver. Trots relativt få antal kvadrat får du plats med både soffa, sovplats och en rymlig balkong. Fastigheten är byggd 2015 och därmed är både vitvaror och ytskikt i mycket gott skick. Dessutom har du både tvättmaskin och diskmaskin från inflyttningsåret i den egna lägenheten.

Från lägenheten är det bara cirka 500 meter till närmaste tunnelbana (Stureby) och busstation hittar du inom några minuters promenad (buss 163 som går mellan Kärrtorp och Bredäng). Är du bilburen når du Örbyleden inom en minut och kan sedan enkelt ta dig dit du ska. Föreningen har även både p-platser och garageplatser som man kan hyra, dessa har separat kö. Denna lägenhet är ett perfekt första boende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration