Bastuhagsvägen 57 / Stureby / Enskede / Stockholm

4:a med uteplats!

Boarea
84 kvm
Avgift
4 705 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-12-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bastuhagsvägen såldes av oss 2018-12-19. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Bastuhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern 4:a i Svanen-märkt fastighet från 2015.

Lägenhetens stora karakteristiska drag är den stora uteplatsen om ca 17 kvm med utsikt över lekplatsen även om det är ett behagligt av stånd till den. Här kan man njuta av lugnet i förmiddagssolen och nyttja föreningens grill och äta middag utomhus - lite som att bo i radhus.
Lägenheten har mycket av det som man kan förvänta sig av en modern lägenhet, egen tvättmaskin och torktumlare, både duschrum och separat wc, modernt kök med bra maskinell utrustning och öppna sällskapsytor i kök och vardagsrum. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och fina parkettgolv.

Fastigheten är Svanen-märkt vilket innebär att det ställts stora krav på energiförbrukning och giftfria byggmaterial. Detta för att bygga ett boende med låg miljöpåverkan och mindre risk för de boende att utveckla allergier.

Tvärs över vägen ligger den populära Sturebyskolan som två gånger vunnit Stockholm stads kvalitetsutmärkelse, flera förskolor och den stora lekplatsen invid skolan.
Från lägenheten är det bara cirka 500 meter till tunnelbanans hållplats Stureby och du når även buss 163 som går mellan Bredäng och Kärrtorp samt buss 173 som passerar mellan Skarpnäck och Skärholmen inom några minuters promenad.

Välkommen till detta härliga boende, det är bara att flytta in!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration