Bordsvägen 11 / Gubbängen / Enskede / Stockholm

Funkisetta om 44 kvm med balkong i västerläge i trevliga Gubbängen!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
2 432 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3
Såld
2019-06-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bordsvägen såldes av oss 2019-06-20. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Bordsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gubbängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket välplanerad etta i hjärtat av Gubbängen, lugnt belägen mot grönska! Högst upp i huset med vackert generöst ljusflöde samt balkong i västerläge! Välkomnade och rymlig hall som har plats för avhängning av ytterkläder skor. Här finns även gott om extra förvaring i två inbyggda garderober. Vardagsrummet är ljust och erbjuder flera möbleringsalternativ, fönster i två väderstreck samt utgång till den soliga balkongen i västerläge. Köket är funktionellt och praktiskt planerat här finns även plats för matbord intill fönstret. Missa inte denna pärla med funkischarm!

I Gubbängens centrum finns livsmedelsaffärer, apotek, restauranger/caféer, småbutiker och ett bibliotek. Från Majroskogen i väster till Gubbängsfältet i öster sträcker sig ett grönt obebyggt område utmed Örbyleden. Närhet även till prisbelönta Farsta centrum med cirka 150 butiker. Här finns gröna områden och vackra promenadvägar utmed sjöarna Magelungen och Drevviken. Strax söder om Farsta, i Huddinge, finns Ågesta friluftsområde med motionsspår och golfbana. Med allmänna kommunikationer kommer man till Gubbängens centrum med tunnelbanans linje 18. Restiden från Stockholms innerstad är cirka 15 minuter. Busslinje 172 passerar Gubbängens centrum på sin väg mellan Skarpnäck och Högdalen/Rågsved/Norsborg.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.