Brevvägen 5

Brevvägen 5

Slutpris

2 400 000 kr


Svedmyra— Enskede— Stockholm

Brevvägen 5


Slutpris
2 400 000 kr

Svedmyra— Enskede— Stockholm

Balkong och sovalkov!

Perfekt 1:a med det lilla extra - här kan man njuta av solen på balkongen, äta middag med vännerna i det välutrustade kök för att sedan hänga i det rymliga vardagsrummen innan man kryper till sängs i den avskärmade sovalkoven. Morgonduschen tar man sedan i det fräscha duschrummet där man tom kan ställa in en tvättmaskin. Hur får allt plats på 36 kvm???

Här finns goda kommunikationer med bara ett par minuters gång till tunnelbana samt så ligger busshållplatsen precis bakom huset, där i från går buss 161 som passerar genom stora delar av söderort. Från Svedmyra tunnelbanestation tar man sig till Gullmarsplan på endast fem minuter och in till city på en kvart. Perfekt för den som vill kunna njuta av lummiga promenadstråk och samtidigt ha storstadens pulserande liv nära.

Området är centralt men även naturnära och har allt man kan tänkas behöva inom räckhåll. Drygt 100 meter bort ligger Svedmyra närlivs dit man kan springa ner och handla mjölken till morgonkaffet eller varför inte ta en matbit på någon av de populära restaurangerna som är belägna bredvid. Ytterligare ett par hundra meter ner på Enskedevägen har du populära Ica BEA där man kan hitta allt från livsmedel, charkdisk och fik - till inredning, böcker och kläder på det nedre planet.

För den aktiva finns utegym och hela Majroskogen som är ett av de största skogsområdena i södra Stockholm. Här kan man njuta av lugnet och naturen eller ta en joggingtur. Har man tur kan bl.a. se kattuggla eller duvhök eller hitta svamp.

Här bor man tryggt, lugnt och naturnära, samtidigt som man har staden inom nära räckhåll. Varmt välkomna på visning!


Boarea
36 kvm
Avgift
2 193 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2021-09-30

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Brevvägen såldes av oss 2021-09-30. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Brevvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.