Cirkelvägen 18 / Gubbängen / Enskede / Stockholm

"Gubbängens pärla" till salu!

Slutpris
2 520 000 kr
Boarea
62 kvm
Avgift
3 459 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Cirkelvägen såldes av oss 2019-03-28. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Cirkelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gubbängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Cirkelvägen 18 i centrala Gubbängen kliver man in på högsta våningen i denna riktiga pärla! Bakom grönska och vackra färgval finns en riktigt fin tvåa som är inflyttningsklar. Ytskikten är nya eller renoverade och kök och badrum håller hög klass. Denna tvåa är lite större för området, 62 kvm, och det går att dela av köket för att skapa en minitrea om man önskar.

Med en björk och en tall som ackompanjemang ligger balkongen i ett soligt, skyddat och högt söderläge. Ingen insyn här inte! På den andra sidan finns ett rejält grönområde och promenadstråk. Att gatan är en återvändsgata gör inte saken sämre. Sovrummet är stort med inbyggda garderober, badrummet (renoverat 2017) har helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme, kök med plats för stora sällskap och vardagsrummet rymmer såväl soffhörna som matbord. Gubbängens centrum och tunnelbanan nås med trappa ner från gatan på bara ett par minuter. Gubbängen är charmigt: välsorterad Coop, flera butiker och en bra restaurang, service med postulämning, bibliotek mm. På kort avstånd ligger också cafétäta Hökarängen. Från Gubbängen cyklar man till Södermalm på ca 20 minuter och tunnelbanan tar bara drygt tio minuter till innerstan. Välkommen att kika in "Gubbängens pärla" högst upp på Cirkelvägen 18!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration