Sök Meny
Såld

Stockholm / Enskede - Enskede Gård / Dagövägen 37

En oslipad diamant

Klassisk villa med många fina gamla detaljer så som bevarade trägolv och spegeldörrar - samtidigt som det finns en del att göra för den som vill sätta sin prägel på boendet. Om man vill bygga ut huset har ägaren tagit fram några förslag som finns tillgängliga under rubriken fakta.

Fin trädgårdstomt med stor gräsyta och fruktträd, mysigt inramad av andra fina trädgårdar och vackra Enskedevillor. Här bor man nära allt! Matbutik, restauranger, caféer och kommunikationer finns nära - och barnen uppskattar nog närheten till Vårflodparkens lekplats, ridskolan och andra aktiviteter i området.

Charmigt renoveringsobjekt är nog min egen känsla för huset - här finns vackra rum med trägolv eller möjlighet att ta fram de som ligger under plastmattor, fina snickerier, äldre köksinredning och en rymlig källare med äldre interiör i badrum/tvättstuga. Kort sagt är detta ett hus med stor potential för den som gillar den ursprungliga charmen.

Sponsrade länkar
Stockholm / Enskede / Enskede Gård
Dagövägen 37
Accepterat pris: 6 100 000 kr
Boarea/biarea: 85/75 kvm
Driftkostnad: 25 260 kr/år
Tomtarea: 582 kvm (Tomträtt)
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 1900-01-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Enskede / Dagövägen
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!