Estlandsgatan 135

Estlandsgatan 135

Slutpris

12 300 000 kr


Enskedefältet— Enskede— STOCKHOLM

Estlandsgatan 135


Slutpris
12 300 000 kr

Enskedefältet— Enskede— STOCKHOLM

Enskedes finaste villa!

Hjärtligt välkomna till denna fantastiska Enskedevilla med 30-talscharmen fint bevarad ihop med helt nya och påkostade ytskikt. Huset har hela fem sovrum, vilket gör det utmärkt för den större familjen! Underbar trädgårdstomt med gräsmatta, buskar, fruktträd, stenbelagd uteplats och ett exklusivt och helt nytt växthus. Halva huset är till- och nybyggt under 2016-2017. Exteriört har huset fått en genomgående uppfräschning och bl.a. fått nytt tegeltak, ytterdörr, fönster och fasaden har målats om. Interiört har alla ytskikt omsorgsfullt renoverats och passar tidsenligt med husets byggår. Huset är mycket bra planerat och den totala golvytan är 121 kvm plus 62 kvm biyta. Här finner ni bl.a. en genomtänkt och smakfull färgsättning, fina snickerier, vackra trägolv, spröjsade fönster, detaljer i Carraramarmor och finesser som golvvärme och braskamin. Här har man verkligen tänkt på minsta detalj, allt i från strömbrytare till skåpsbeslag. Planlösningen är fördelad i tre plan med entréplan, övervåning och källare. På entréplan välkomnas ni in i en stor hall och inre hall med bra förvaring och som utgör själva navet på våningsplanet. Vidare kommer du in i en fantastisk matsal med härlig rymd och ljusinsläpp från flertalet fönster och pardörrar som tar er ut i trädgården. Det finns även ett vardagsrum med braskamin och fönster i två väderstreck. Det nya köket andas 30-tal med påkostade vitvaror och ytskikt. På övre plan finns tre riktigt bra sovrum, ett större master bedroom samt två mindre. Det nyrenoverade badrummet är har en lyxig känsla med stort takfönster och påkostade materialval. På källarplan finns ytterligare två-tre sovrum, badrum, tvättstuga och groventré.

Huset är beläget vid populära och barnvänliga Enskedefältet där atmosfären andas Bullerbykänsla! Läget är optimalt för familjen med sin närhet till både skolor, kommunikationer och aktiviteter för alla åldrar.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
101/62 kvm
Driftkostnad
39 135 kr/år
Tomtarea
509 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2017-11-06

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna villa på Estlandsgatan såldes av oss 2017-11-06. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Estlandsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.