Fållnäsgatan 23 / Svedmyra / Enskede / Stockholm

Villa med vackra originaldetaljer och underbar trädgård!

Boarea/biarea
78/49 kvm
Driftkostnad
29 052 kr/år
Totalareal
502 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-04-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Fållnäsgatan såldes av oss 2019-04-03. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Fållnäsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svedmyra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Spegeldörrar med originalbeslag, spröjsade fönster, slipade trägolv - här finns mycket för nostalgikern att bevara och bygga sitt drömhem runt.

Det är en underbar upplevelse att kliva in i den ljusa glasverandan som utgör husets hall. Här möts man av den vackra trappan till övre plan, det härliga köket där du kommer att laga många goda måltider och det mysiga vardagsrummet med gott om plats för umgänge. Via trappan till övre plan kommer du till två sovrum och ett duschrum med wc. Kompakt men effektivt och charmigt är en bra beskrivning av dessa plan.
Källaren med gott om förvaringsutrymmen samt wc och duschrum/tvättstuga. Här finns goda möjligheter att förädla efter egna behov - kanske inreda ett rum med egen ingång som gästrum, kontorsrum eller uthyrningsdel?

När man kliver ut i trädgården njuter man av det lugna läget och det fina i att trädgårdarna ligger mot varandra och bildar ett rejält grönområde. Trädgården är lättskött men också otroligt vackert planerad där träden dignar av frukt och man har prunkande blommar hela sommaren samtidigt som man har ytor som inbjuder till lek, rörelse eller stora fester mitt bland alla vackra blommor och buskage! Här växer huset på sommaren genom att trädgården blir som ett stort extra rum där sydostläget gör att man kan njuta av både sol och skugga.

Oavsett i vilken fas du är i livet har Enskede mycket att erbjuda - här finns lekplatser, utegym, kaféer, restauranger och mycket mer. Runt hörnet har du Svedmyraskogen där barnen kan leka eller där man själv kan ta en promenad.

Även det praktiska i livet får sitt lystmäte. Här är endast några minuter till Ica BEA och inom bekvämt gångavstånd (6 minuter) ligger Tallkrogen skola med klass F-6.
Med buss eller tunnelbana tar man sig snabbt till innerstan eller till stora delar av söderort. Bilkommunikationerna är fantastiska med närhet till flera stora farleder inom kort avstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.