Fållnäsgatan 89

Fållnäsgatan 89


Svedmyra— Enskede— Stockholm

Fållnäsgatan 89



Svedmyra— Enskede— Stockholm

Villa med stort innehåll och bästa läget!

På en lite avstickare från Fållnäsgatan ligger en liten vändplan - här ligger en lugnt och tryggt belägen villa med närhet till lekpark och Tallkrogen skola samt inom bekvämt gångavstånd har man Svedmyraplan med BEA, tunnelbana och bussar.

Villan är maximalt utnyttjad med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning samt sovrum och duschrum i entréplan, via en öppen trappa till bottenvåningen når man tre bra sovrum med bra ljussläpp genom öppningsbara fönster och ett duschrum med bastu. Planlösningsmässigt går det inte att göra det bättre!

Stora invändiga renoveringar gjordes 2014 med den nya planlösningen, nytt kök, renoverad duschrum i entréplan, vattenburen golvvärme i bottenvåningen, nya fönster och mycket mer. Tidigare har duschrum i bottenvåning och bergvärme installerats vilket borgar för ett tryggt boende för många år framåt.

Plan lekvänlig tomt med soligt läge och underbar grönska med svarta och röda vinbär, krusbär, äpple- och körsbärsträd. Det fina läget på återvändsgatan gör det till en perfekt miljö för barnen som dessutom kan går till den närliggande lekplatsen utan att behöva passera över någon väg.

Oavsett i vilken fas du är i livet har Enskede mycket att erbjuda - här finns lekplatser, utegym, kaféer, restauranger och mycket mer. Runt hörnet har du Svedmyraskogen där barnen kan leka eller där man själv kan ta en promenad.

Även det praktiska i livet får sitt lystmäte. Här är endast några minuter till Ica BEA och inom bekvämt gångavstånd (6 minuter) ligger Tallkrogen skola med klass F-6.
Med buss eller tunnelbana tar man sig snabbt till innerstan eller till stora delar av söderort. Bilkommunikationerna är fantastiska med närhet till flera stora farleder inom kort avstånd.


Boarea/biarea
70/70 kvm
Driftkostnad
36 800 kr/år
Tomtarea
615 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-05-29

Mäklarhuset Enskede

Denna villa på Fållnäsgatan såldes av oss 2020-05-29. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Fållnäsgatan.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.