Götaforsvägen 32 / Stureby / Enskede / STOCKHOLM

Häftig vindsetage!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
4 294 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Götaforsvägen såldes av oss 2017-11-22. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Götaforsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vill du ha en lägenhet utöver det vanliga och som kompisarna kommer att bli imponerade av? Högst upp i huset ligger denna häftiga lägenhet med snygg interiör och ett fritt läge utan insyn och med utsikt över taken. Lägenheten är kompakt och väldisponerad, allt får plats utan problem. Köket har en matplats för 6 personer, två sovrum varav ett med plats för dubbelsäng och med en rymlig garderob bakom skjutdörrar. Via en vacker trappa kommer man till vardagsrummet som rymmer en rejäl plats för samvaro.
Badrummet är snyggt och modernt renoverat och har plats för tvättmaskin.

Detta är en av endast 5 lägenheter i denna stil så passa på, chansen kommer inte ofta.

Brf Stureby har alltid ansetts vara en stabil förening med god ekonomi och en långsiktig planering av såväl ekonomi som underhåll. Fastigheterna är i mycket gott skick och föreningen har en underhållsplan för att säkerställa fastigheternas underhåll. Föreningens belåning är endast ca 2 650 kr/kvm (totalyta) vilket får anses vara lågt med tanke på fastigheternas skick. Föreningen har även många gemensamhetsutrymmen som gym, samlingslokal och övernattningsrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration