Handelsvägen 120

Handelsvägen 120

Slutpris

6 600 000 kr


Gamla Enskede— Enskede— Stockholm

Handelsvägen 120


Slutpris
6 600 000 kr

Gamla Enskede— Enskede— Stockholm

Häftigt & unikt kvarter - radhusidyll i Gamla Enskede!

I en av Enskedes häftigaste föreningar kan vi nu erbjuda det bästa av två världar; drömmen om att få bo i en bekymmersfri bostadsrätt centralt nära Stockholm men ändå ha egna gräsmattor och uteytor! Föreningen Palsternackan består av lägenheter och radhus i sen funkisstil från 1960-talet och här finns bland annat en växthusgrupp som sköter om ruljansen i det härliga växthuset. Såväl på sommaren som kring jul trängs här de boende för såväl glögg- och pepparkakskvällar som att ta hand om de egenproducerade vindruvorna och sommarblomstren! Egna äppel-, plommon- och päronträd förser grannarna med gott om frukt. Bo i villa - men ändå inte, helt enkelt? Föreningens lekplats hör till de vackrare i Söderort med bl a små gamla 1800-talshus för de små att leka affär i.

Det nyrenoverade radhuset på Handelsvägen 120 är på två plan och blickar ut över Plantskolevägens villakvarter och Svedmyraskogen. Precis utanför huset löper en vacker lönnallé. Två stora uteplatser en mot öster och en mot väster, varav den större har gräsmatta, nylagd stensättning, eget förråd och gott om plats för såväl grill- som saftkalaset! Tre bra sovrum på övre plan och med en planlösning på nedre plan som är anpassad för att vara en 5:a om man önskar istället. Vardagsrummet är riktigt stort och har öppen planlösning med det snyggt renoverade köket, men om behovet finns på lång eller kort sikt så sätter man enkelt upp en vägg så har man en fullgod 5:a! Som ett av få radhus har man inte här bara en balkong på övre plan med kvällssol, utan dessutom egen dörr till det separat förrådet som är rejält. Två badrum med dusch gör att "alla" får plats här!

Gamla Enskede är ett av Söderorts mest populära områden. Här finns bakom radhuslängorna Enskede IP som har mycket olika aktiviteter för de yngre, såväl som Enskede ridhus ett lite längre stenkast bort. Att Enskedes egen "Superaffär" ICA Bea ligger runt hörnet, tillsammans med torghandlaren och t-banan, gör inte saken sämre! Till centrala Stockholm tar det inte mer än kvarten med linje 19. Utanför passerar också buss 161 som korsar hela söderort, från Bagarmossen till Gröndal. Varmt välkomna till en riktig radhusidyll i ett område där det sällan säljs någonting!


Boarea
102 kvm
Avgift
4 902 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-12-04

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna radhus på Handelsvägen såldes av oss 2019-12-04. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Handelsvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.