Jönåkersvägen 24 / Svedmyra / Enskede / STOCKHOLM

Slutpris
2 395 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 426 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jönåkersvägen såldes av oss 2018-09-26. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Jönåkersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svedmyra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lägenheten har ett ljust soligt läge med eftermiddagssol samt många sparade originaldetaljer som glasade innerdörrar, dörrtrycken, köksinredning, klädhängare m.m. Badrummet är renoverat i samband med stambyte. Väldisponerade ytor med rymligt kök bredvid vardagsrummet med balkong. Sovrummet ligger med lugnt läge i svalt österläge. Lättmöblerade rum och träd och grönska utanför samtliga fönster ger en harmonisk känsla i lägenheten.

Vackra lugna omgivningar med Majroskogen runt hörnet där man kan gå energigivande promenader genom grönskan och med ett utegym finns inga ursäkter för att inte röra på sig. Missa inte de restauranger som finns i området, bla Svedmyra sushi som är en personlig favorit för mig.
Några minuters promenad från bostaden har man tunnelbana, BEA, som är världens bästa affär enligt enskedeborna, och goda kommunikationer i form av tunnelbana och bussar som passerar stora delar av söderort. Restiden med tunnelbana till city är ca 17 minuter.
Svedmyra är en plats för dig som vill ha bra kommunikationer, service och närhet till både natur och innerstad.

Flexibelt tillträdesdatum!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration