Jönåkersvägen 28 / Svedmyra / Enskede / Stockholm

Snyggast i området? Nyrenoverad i modern stil med bevarade detaljer.

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
3 550 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-08-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jönåkersvägen såldes av oss 2018-08-22. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Jönåkersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svedmyra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lägenheten är renoverad under 2018 med bevarade detaljer som överskåp i kök och glasdörrar i kombination med modern färgsättning och vitvaror samt supersnygga hårdvaxade parkettgolv vilket ger en otrolig träkänsla.

Idealisk planlösning med lättmöblerade rum och träd och grönska utanför samtliga fönster ger en harmonisk känsla i lägenheten.
Du har nära till tunnelbana samt välsorterad livsmedelsaffär, vårdcentral, förskola och restauranger.

Hela lägenheten har fina ytskikt, de vackra parkettgolven kontrasterar fint mot de modernt gråmålade väggarna. Här kan du bara ställa in din möbler och bo, i köket placerar du ett matbord med plats för fyra personer, vardagsrummet är lättmöblerat, och sovrummet har gott om förvaring och ett österläge som gör att det är svalt på kvällen även under sommarperioden. Badrummet är snyggt renoverat i samband med stambytet och här följer tvättmaskinen med på köpet.
Hallen är rymlig och har säkerhetsdörr. Balkongen är västervänd och har sol från lunch till kväll och fint insynsskydd.

Vackra lugna omgivningar med Majroskogen runt hörnet där man kan gå energigivande promenader genom grönskan och med ett utegym finns inga ursäkter för att inte röra på sig. Missa inte de restauranger som finns i området, bla Svedmyra sushi som är en personlig favorit för mig.
Några minuters promenad från bostaden har man tunnelbana, BEA, som är världens bästa affär enligt enskedeborna, och goda kommunikationer i form av tunnelbana och bussar som passerar stora delar av söderort. Restiden med tunnelbana till city är ca 17 minuter.
Svedmyra är en plats för dig som vill ha bra kommunikationer, service och närhet till både natur och innerstad.

Flexibelt tillträdesdatum!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration