Kubikenborgsvägen 3 / Stureby / Enskede / Stockholm

Gavel, högt i tak, trädgård i villaområdet nära T-bana och buss i Stureby

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
49 kvm
Avgift
3 293 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kubikenborgsvägen såldes av oss 2020-07-08. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Kubikenborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stureby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

2,65 i takhöjd, fint genomgående golv, gavel med ljus från tre väderstreck. Stort sovrum med platsbyggda och externa garderober. Kök med god förvaring och beredningsytor, sittplats för snabbmåltiden, middagar med det stora som lilla sällskapet finns det utrymme för i vardagsrummet. Stort vardagsrum med fönster mot trädgården. God äkta förening med restauranger som hyresgäster och bra styrelsearbete. T-bana ca 6 minuter nära eller bussen 163 utanför huset. Lägenhet i villaområdet Stureby! Såå rätt! Välkommen till visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.