Mölndalsbacken 66

Mölndalsbacken 66

Slutpris

7 495 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Mölndalsbacken 66


Slutpris
7 495 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

Underbar arkitektur i fyra halvplan - unik storlek!

Ett av områdets största hus - finns endast två hus med denna planlösning och storlek.

Låt er hänföras av detta fascinerande radhus, här blir ingen oberörd när man kommer in . Med en yta på 171 kvadratmeter och maximalt fem sovrum är detta en bostad för både den traditionella barnfamiljen och den som söker ett representativt hem som imponerar på vännerna. Huvudattraktionen är det luftiga vardagsrummet i kombination med matplatsen på den övre avsatsen. Utöver detta finns även ett spa-inspirerat badrum med hörnbadkar, bastu och dusch samt ett stort allrum med utgång till en härligt insynsskyddad uteplats i soligt sydvästläge, omgärdad av grönska!

Oavsett var man befinner sig i livet erbjuder hus något för alla. Om man intresserad av arkitektur och design kommer man älska huset, detsamma gäller om man har barn. För barnfamiljen finns gott om sovrum, härliga sällskapsytor och barnvänliga omgivningar med lekplatser och skog för rekreation och lek.

De flesta familjer har bil och här har man plats för en bil i garaget och plats för ytterligare en utanför.

Detta är en perfekt kompromiss mellan att bo i radhus med bilplats och trädgård, men ändå ha kvar bostadsrättens enkla boendeform. Det barnvänliga området präglas av lugna gator och en trygg lekmiljö. Läget i den centrala villaidyllen Stureby gör att du har goda kommunikationer, fint serviceutbud och bra skolor i närområdet.

Välkommen på visning av denna häftiga sextiotalspärla!


Boarea/biarea
ca 171/15 kvm
Avgift
6 922 kr/mån
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-03-18

Mäklarhuset Enskede

Denna radhus på Mölndalsbacken såldes av oss 2021-03-18. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Mölndalsbacken.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.