Nynäsvägen 330 / Enskede / Stockholm

Lägenheten med alla rätt!

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
1 882 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nynäsvägen såldes av oss 2020-02-28. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Nynäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enskede är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Nynäsvägen 330 högst upp i huset finns denna tvårumslägenhet om 63 kvadratmeter. En ljus och lyxig lägenhet i mycket gott skick. Tack vare lägenhetens charmiga karaktär är det här ett hem som sätter färg på vardagen. Det faktum att lägenheten släpper in så mycket dagsljus bidrar i allra högsta grad till trivselfaktorn i detta hem.

I denna bostad kliver du in i en stor, inbjudande och välplanerad hall med hatthylla, bra förvaring, klädhängare och gott om plats för jackor och skor. Fortsätt in i lägenheten och finn ett socialt, modernt och stilrent kök med ljusa väggar och mörkt golv från 2017. Vidare finns här ett sovrum samt ett rymligt, stilrent och socialt vardagsrum med mycket dagsljus, härliga umgängesytor, generös takhöjd och fint ljusinsläpp. Badrummet är stambytt, påkostat och smakfullt med dusch och handfat och här finns dessutom en nyrenoverad gästtoalett.

Här bor Ni i bostadsförening med låg belåning och låg avgift i vacker fastighet anno 1929, i eftertraktat läge med närhet till såväl allmänna kommunikationer, grönområden samt Globen City med ett rikligt utbud av livsmedelsbutiker och shopping!

Välkommen att längta hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.