Oppundavägen 25 / Svedmyra / Enskede / STOCKHOLM

Lugnt belägen lägenhet nära skog och stad.

Slutpris
2 560 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 418 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2017-09-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Oppundavägen såldes av oss 2017-09-29. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Oppundavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svedmyra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Underbart belägen lägenhet på lugn återvändsgata omgiven av grönska. Den vackra soliga balkongen är dessutom perfekt för soldyrkaren eller för den som bara vill njuta av en god bok i lugn och ro.
Lägenheten är i gott skick men har många fina originaldetaljer sparade som glasdörrar, handtag, köksinredning m.m. När man kliver in i lägenheten möts man av ett härligt ljus och man ser direkt några fina originaldetaljer. Vardagsrummet är ljust och soligt och har utgång till den underbara balkongen. Stort rymligt sovrum med plats för stor dubbelsäng men även en skrivhörna eller ytterligare garderober utöver den generösa, plastbyggda. Originalköket är en riktig pärla för den som gillar den gamla stilen. Badrummet renoverades i samband med stambyte och om man plockar ut badkaret finns möjlighet ett sätta in tvättmaskin. Gemensam tvättstuga finns i källaren.

Vackra lugna omgivningar med Majroskogen runt hörnet, här kan barnen bygga kojor och man kan gå energigivande promenader genom grönskan. Några minuters promenad från bostaden har man populära Tallkrogen skola, BEA, som är världens bästa affär enligt enskedeborna, och goda kommunikationer i form av tunnelbana och bussar som passerar stora delar av söderort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration