Oppundavägen 2

Oppundavägen 2

Slutpris

2 800 000 kr


Svedmyra— Enskede— Stockholm

Oppundavägen 2


Slutpris
2 800 000 kr

Svedmyra— Enskede— Stockholm

Renoverad & bevarad 50-talspärla högst upp i huset!

I Svedmyra bor man med stora Majroskogen som närmaste granne åt ena hållet och t-banan och "superaffären" ICA Bea åt andra hållet. Här kan vi nu glatt presentera en vacker tvåa högst upp i huset som säljs på uppdrag av Brf Råmärket 3.

Lägenheten har många gamla fina detaljer från det svunna 50-talet, såsom fönsterbänkar i marmor, platsbyggda kryddhyllor och snedställda köksluckor samt gamla innerdörrar i glas. Allt är bevarat men renoverat i ljusa färger och med ett vackert trägolv. Stort vardagsrum med utgång till balkong och anslutning till köket som har plats för matbord. Sovrummet rymmer dubbelsäng och garderober. I badrummet, som är stambytt och helkaklat, finns duschhörna och fönster, plats för mindre badkar om man önskar. Balkongen ligger mot den lugna baksidan och har många soltimmar. Nedanför trappen ligger bl a en delibutik, sushi och i kvarteret finns ytterligare restauranger/take-away och lite övrig service.

Ner till Svedmyraplan är det bara 10 minuters gångväg och här finns söderorts riktiga allt-i-allo-varuhus ICA Bea - har du ännu inte besökt den så kommer du imponeras av det stora utbudet. Härliga skogsområden och promenader i Majroskogen precis i området, här finns också en nybyggd häftig lekplats och utegym. Till Stockholms city är det bara 15 minuter med gröna t-banan från Svedmyra. Välkommen till Enskede och Svedmyra på visning!


Boarea
56 kvm
Avgift
3 083 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-16

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Oppundavägen såldes av oss 2018-11-16.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.