Postiljonsvägen 29 / Svedmyra / Enskede / STOCKHOLM

Omgiven av grönska - nära t-bana

Slutpris
2 710 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
2 787 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Postiljonsvägen såldes av oss 2017-10-31. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Postiljonsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svedmyra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längst in på återvändsgata och med endast ett par minuters promenad till Svedmyra t-bana ligger denna underbara lägenhet! Fint skick med vackra golv och ljusa väggar, renoverat duschrum och ett härligt retrokök. En fin blandning mellan moderna ytskikt och fina bevarade 40-talsdetaljer.

Grönskan utanför fönstret ger en känsla av att man bor mitt i skogen, helt utan insyn. Känslan följer med när man kliver ut på den vackert renoverade balkongen, här kan man även njuta ett fantastiskt västerläge med sol från lunchtid till den går ner bakom träden på kvällen.

Det gröna lummiga läget till trots har man Enskede fina utbud av butiker, restauranger, caféer, träningsmöjligheter som tennis och fotboll samt närhet till Globen och Tele2 arena med konserter, shower och matcher. Med t-banan tar man sig snabbt in till Södermalm och city.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration