Rörsoppsvägen 8 / Gamla Enskede / Enskede / Stockholm

Underbart läge i Gamla Enskede - Mot allmänning - 1920-talsdröm!

Slutpris
9 250 000 kr
Boarea/biarea
117/61 kvm
Driftkostnad
34 353 kr/år
Tomtarea
568 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-04-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Rörsoppsvägen såldes av oss 2020-04-10. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Rörsoppsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Enskede är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Gamla Enskedes utkant, på gränsen mot Svedmyraskogen, ligger denna riktiga pärla för nästa familj att ta över. Med liten spång över till allmänningen når man skogen från tomtgränsen på några steg. Samtidigt har man här en plan och vacker friköpt tomt med många olika inslag av såväl frukter som växter, exempelvis rabarber, vinbär, äpplen & björnbär samt rhododendron, akleja & bondpion . Invändigt finns bl a ett rymligt kök med matsal och vardagsrum i anslutning till varandra. Dessutom en vacker glasveranda som idag med utgång till uteplats och tomt. På övre plan finns idag två sovrum men det går att disponera om lösningen till ytterligare ett sovrum. Dessutom ett snyggt renoverat badrum från 2010. Utgång till stor takaltan. Källarplan med före detta garage och många ytor att sätta egen prägel på. Bergvärme.

Gamla Enskede är en pärla i Södra Stockholm och här i det som kallas "Svampområdet" har man nära till mycket; Svedmyra med Enskede IP och BEA ligger kort västerut och söderut finns lilla Tallkrogsplan med den lokala ICA-affären. Till Triangelparken och Sandsborg är det heller inte långt och här finns restauranger, bageri, bibliotek, simhall mm. Att området gränsar till den härliga Svedmyraskogen gör inte saken sämre! Varmt välkommen till Rörsoppsvägen 8 och denna 1920-talsdröm att ta vidare in i 2020-talet!

FILM: Se gärna filmen om huset - från Hemnet gå vidare in till Mäklarhusets annons under "Läs mer hos mäklaren”!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.